Black Friday Kras & Win

Vanaf donderdag 25 november tot en met zaterdag 28 november is het Black Friday in Statenplein Dordrecht. Naast superacties en grote kortingen maak je ook kans op mooie cadeaubonnen!

Tijdens het winkelen in Statenplein Dordrecht ontvang je tijdens de Black Friday driedaagse bij je aankoop een Kras&Win speelkaart! Scan de QR code op je kaart en kras via je telefoon om direct te zien welke prijs je pakt. Alle prijzen zijn te verzilveren bij één van de ondernemers op het Statenplein.

Kras & Win!

We zien je in Statenplein.

Sfeervol Winkelen 2020

Deze December wordt het extra sfeervol in de binnenstad van Dordrecht! Samen met de binnenstad hebben we ervoor gezorgd dat je veilig met een prachtig verlichte binnenstad je kerstinkopen kan doen. Met de Dordtse Decemberdagen willen we alle Dordtenaren een lichtpuntje aan het einde van het jaar geven. Je bent van harte welkom om te komen winkelen, houd je aan de regels en kom op rustige momenten. Kijk hier voor meer informatie over de geldende regels voor het veilig winkelen. De Dordtse Decemberdagen vinden plaats tussen zondag 6 december en zondag 3 januari en bestaan uit meerdere activiteiten.

 

Advent kalender

In Dordrecht hebben we dit jaar wellicht wel de grootste advent kalender van heel Nederland! Op de ramen van het V&D pand aan het Scheffersplein wordt van 7 december tot en met 31 december dagelijks een luikje onthuld. Iedere dag een luikje met mooie acties, informatie over Dordtse Iconen of typische Dordtse dingen. Heb jij de advent kalender al gezien?

 

Doorloopcadeau

Ter hoogte van Statenplaats 14-18 (Wijtman Sport) staat een verlicht doorloopcadeau, deze eyecatcher geeft extra sfeer tijdens de decemberdagen en je kan er een gave foto mee maken!

 

Inpakservice

Van donderdag 17 december tot en met donderdag 24 december zijn er verschillende inpakservices in de binnenstad. Wil je tijdens het winkelen je cadeaus mooi laten inpakken? Ga dan langs bij de inpakservice aan Statenplein 126 (naast de Bokker)!

 

Wil je nog meer genieten van de activiteiten in Dordrecht? Neem dan een kijkje op de website van de Dordtse Decemberdagen!

 

Winkelcentrum Statenplein bedankt onze zorgverleners

Wat zijn we met z’n allen trots op al onze zorgverleners! In tijden als deze beseffen we ons dit extra goed. Helaas heeft het COVID-19 virus ons getroffen en dat legt veel druk op de zorgverleners in ons land. Niet alleen draaien ze overuren, maar hun werk is nog nooit zo belangrijk geweest. Waar de rest van Nederland thuisblijft om verspreiding te voorkomen, staan zij iedere dag weer op om de medemens op de best mogelijke manier te helpen, namelijk door zorg te verlenen. Daarvoor willen de ondernemers van winkelcentra Statenplein en Drievriendenhof hun hartelijk danken! Tijdens het Paasweekend hebben de ondernemers de zorgverleners van het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Dordrecht verrast met heel veel lekkers. Alle zorgverleners ontvingen een drink mok, gevuld met heerlijke paaseitjes.

 

Wij wensen heel Nederland sterkte in deze zware tijden, in het bijzonder de families die getroffen zijn door het virus. De ondernemers van Drievriendenhof en Statenplein leven met jullie mee. Overigens kan er ook in deze tijd gewinkeld worden in Statenplein en Drievriendenhof , met de gepaste maatregelen.

Vijf dagen Kerstmis op Statenplein!

Het aftellen voor de allerleukste tijd van het jaar nadert dan eindelijk zijn einde. Statenplein kon in ieder geval niet meer wachten en heeft besloten om een té gek evenement van niet één, niet drie maar wel vijf dagen te organiseren! We horen jullie al denken; Hoe kan Statenplein maar liefst vijf hele dagen vullen met de leukste Kerstmis activiteiten? Simpel! We trappen Kerstmis af op zaterdag 14 december van 12.00 uur tot 16.00 uur met een hoogwaardig bezoek van de enige echte Kerstman zelf. Hij zal gedurende die dag voor iedereen tijd vrij maken voor een leuk foto momentje of een gezellig gesprek. Het evenement zal daarna doorgaan op zondag 15 december, woensdag 18 december en het daaropvolgende weekend van zaterdag 21 en zondag 22 december, waarbij er wordt afgesloten met een heuse Kerstparade met een levende Kerstboom.
Op zondag 15 december van 12.00 uur tot 16.00 uur is de Winterparade aan de gang!
Op woensdag 18 december van 14.00 uur tot 18.00 uur zal Sammie de Sneeuwpop aanwezig zijn in winkelcentrum Statenplein.
Op zaterdag 21 december van 12.00 uur tot 16.00 uur zullen de Dickens Ladies mooie Kerstnummers in koor zingen. Daarnaast wordt er op alle vijf de evenementen een unieke Kerstkaart weggeven. Bent u naar drie evenementen geweest? Kortom, heeft u drie verschillende Kerstkaarten bemachtigd? Dan kunt u die laten zien bij Sport 2000 XL en uw gegevens achterlaten en maakt u kans op een Kerstpakket t.w.v. €250,-! Wij kunnen niet meer wachten om Kerstmis te vieren en wij hopen u ook niet.

Pietenspektakel op Statenplein!

Op de koopzondag op 24 november zal winkelcentrum  Statenplein in het teken staan van het Sinterklaasfeest! Dit keer is het niet de Sint, maar zijn het de Pieten die het winkelcentrum op zijn kop zullen zetten! En ze komen niet met weinig, er zullen onder andere een ballonpiet, een skatepiet, een taaitaaipiet en nog veel meer pieten aanwezig zijn! Maar zoveel Pieten op één winkelgebied… gaat dat wel goed? Maakt u zich geen zorgen, al deze loslopende roetveegpieten zullen in goede banen worden geleid door een heuse fanfare Pietenband, die de leukste Sinterklaashits zal gaan afspelen. Wij kunnen niet wachten tot zondag 24 november! Bent u er ook bij?

Val in de prijzen tijdens Black Friday!

Winkelcentrum Drievriendenhof en Statenplein vieren op vrijdag 29 november Black Friday! Denk hierbij aan ludieke acties waarbij er cadeaubonnen worden weggegeven aan de eerste bezoekers die hun product afrekenen. Wij horen jullie al denken: “Dat win ik toch niet, want dan moet ik als eerste in het winkelcentrum zijn”, maar niet getreurd! Er vinden meerdere rondes plaats in beide winkelgebieden. Kortom, u kunt  de hele dag in de prijzen vallen in winkelcentrum Drievriendenhof en Statenplein! Daarnaast trekken wij de Black Friday festiviteiten vrolijk door naar het aansluitende weekend op zaterdag 30 november en zondag 1 december,, waarin we nog meer cadeaubonnen weggeven! Dus kom in het weekend van vrijdag 29 november t/m zondag 1 december shoppen winkelcentrum Drievriendenhof en Statenplein en maak kans om met nóg meer huiswaarts te keren!

Het griezeligste weekend in winkelgebied Drievriendenhof en Statenplein!

In het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 oktober staat er in winkelgebied Drievriendenhof en Statenplein iets spannends te gebeuren… Er zal een pop-up Halloweenhuis neerstrijken! In het Halloweenhuis staan spannende activiteiten gepland. Zo zullen er pompoenen worden gesneden, lampionnen gemaakt en kunnen er spookjes worden geknutseld. Deze mogen uiteraard mee naar huis worden genomen om de ouders de stuipen op het lijf te jagen! Daarnaast zal beide dagen een interactieve freak show plaatsvinden. U wordt echter wel gewaarschuwd; velen zijn de freak show binnengegaan, maar weinigen hebben het verlaten… Durf jij het aan? Kom dan in de week voorafgaand winkelen in winkelgebied Drievriendenhof en Statenplein. De winkeliers zullen in die week Trick or Treat stempelkaarten uitdelen, waarmee je toegang krijgt tot het Halloweenhuis! Daarnaast zullen de Trick or Treat stempelkaarten fungeren als een deelnamebewijs voor de Trick or Treat tour. De tour gaat langs diverse ondernemers, waar kinderen op vertoon van hun stempelkaart een traktatie ontvangen voor hun heldhaftige daden! Dus raap al je moed bijeen, en kom naar het winkelgebied Drievriendenhof en Statenplein!

Statenplein op Stelten keert terug op zondag 23 juni!

Op zondag 23 juni 2019 tussen 12:00 en 16:00 uur keert het jaarlijkse evenement ‘Statenplein op Stelten’ terug in winkelcentrum Statenplein. Het winkelend publiek kan komen genieten van diverse bijzondere, komische en theatrale steltenacts. Graag tot ziens op het Statenplein!

DE SURPRISE SHOPPER LAAT ZICH WEER ZIEN!

YES! De Surprise Shopper keert terug naar Dordrecht!

Op zondag 2 juni komt de Surprise Shopper tussen 12.00 en 17.00 uur langs in de winkelgebieden Drievriendenhof en Statenplein. De Surprise Shopper gaat, samen met zijn assistente, alle winkels af om nietsvermoedende klanten te verrassen. Sta je schoenen te passen, probeer je een nieuw luchtje of zit je bij de kapper? Het zou zomaar kunnen dat de Surprise Shopper jouw rekening betaalt!

Wauw! Kom dus op zondag 2 juni winkelen bij Drievriendenhof en Statenplein en maak kans op gratis aankopen.

EXTRA HULP BIJ DE PAASINKOPEN!

Het is bijna Pasen, dus de hoogste tijd om de paasinkopen te doen voor het Paasontbijt, de familiebrunch of de jaarlijkse gourmetavond! Omdat winkelgebieden Drievriendenhof en Statenplein haar bezoekers graag helpen bij deze inkopen, staat er een mooie verrassing te wachten op zaterdag 20 april a.s.! We verklappen het nog niet helemaal, maar er wordt gezorgd voor entertainment én assistentie, waardoor een bezoek aan Drievriendenhof en Statenplein zeker de moeite waard is. Zien we jou ook op zaterdag 20 april in winkelgebieden Drievriendenhof en Statenplein?

UITREIKING KERSTWENSEN

De feestdagen lijken alweer een tijdje geleden, maar in december 2018 was het Kersthuis in winkelcentrum Statenplein geopend! Naast alle leuke activiteiten voor kinderen en de inpakservice voor de kerstcadeaus, konden bezoekers ook hun kerstwens in de wensboom ophangen. Met ruim 300 kerstwensen werd de wensboom versierd. Deze mooie wensen hebben de ondernemers van het winkelcentrum doen besluiten om maar liefst 4 wensen in vervulling te laten gaan! De terechte winnaars van de winactie zijn benaderd en zullen op zaterdag 2 maart om 11:00 uur hun wensen op het Statenplein in ontvangst komen nemen.

Dit jaar is ervoor gekozen om 4 hele speciale wensen in vervulling te laten gaan. Er waren namelijk meerdere bezoekers van het Kersthuis die een fantastische wens voor anderen hebben gedaan. De winnaars zijn benaderd met de vraag of zij de gewonnen cheque t.w.v. €250,- zelf langs willen brengen bij de betreffende organisaties. Ben je ook benieuwd naar deze wensen? Zie hieronder de wensen die in vervulling zijn gegaan:

 • John wenst €250,- voor de daklozenhulp van Everyday People.
 • Chrystel wenst €250,- voor een uitje voor de afdeling van het verpleeghuis waar haar vader woont.
 • Marjolijne wenst €250,- voor gezelschapsspelletjes voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam.
 • Robin wenst €250,- voor de Voedselbank in Dordrecht.

De ondernemers van winkelcentrum Statenplein bedanken de winnaars heel graag voor hun mooie wens.

Wil jij ook zien hoe de prijsuitreiking verloopt en wil je volgen hoe de winnaars Everyday People, het verpleeghuis, het Sophia Kinderziekenhuis en de Voedselbank verrassen? Volg dan de Facebookpagina van winkelcentrum Statenplein.

KERSTHUIS WEER TERUG MET DE FEESTDAGEN!

Ook dit haar is het Kersthuis weer terug te vinden in winkelgebied Statenplein, op Statenplaats 17. De openingstijden van het Kersthuis zijn als volgt:

 • Woensdag 12 december 2018: 12:00 – 17:00 uur
 • Zaterdag 15 december 2018: 12:00 – 17:00 uur
 • Zondag 16 december 2018: 12:00 – 17:00 uur
 • Woensdag 19 december 2018: 12:00 – 17:00 uur
 • Zaterdag 22 december 2018: 12:00 – 17:00 uur
 • Zondag 23 december 2018: 12:00 – 17:00 uur

Het Kersthuis wordt prachtig aangekleed in kerstsfeer. Kinderen kunnen hier komen knutselen, terwijl de ouders hun cadeaus laten inpakken bij de inpakservice. De Kerstman komt uiteraard ook langs en er kunnen wensen in de wensboom gehangen worden. Een aantal wensen zullen in vervulling gaan! Elke dag is er lekkers voor iedereen in het Kersthuis. Komt u ook?

PIETENSPEKTAKEL OP HET STATENPLEIN OP ZONDAG 25 NOVEMBER

Op zondag 25 november komt het Pietenspektakel weer terug naar het Statenplein te Dordrecht! Van 12:00 tot 16:00 uur kunt u komen genieten van de shows. Onder andere de pietenband, de acrobaatpieten en de skatepieten zorgen weer voor voldoende vermaak. Natuurlijk komen de pieten nooit langs zonder strooigoed! We hopen u op zondag 25 november te zien in winkelcentrum Statenplein.

LAAT JE VERRASSEN IN WINKELCENTRUM STATENPLEIN!

De kerstdagen staan voor de deur! En omdat de winkelgebieden Drievriendenhof en Statenplein haar bezoekers graag wil verrassen, is er op zondag 23 december een leuke verrassing. We verklappen het nog niet helemaal, maar er wordt gezorgd voor entertainment én assistentie, waardoor een bezoek aan Statenplein zeker de moeite waard is. Uiteraard is dit ook meteen een goed moment om al uw kerstinkopen te doen. Alvast een tipje van de sluier: winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest!

DE SURPRISE SHOPPER LAAT ZIJN GEZICHT WEER ZIEN IN WINKELCENTRUM STATENPLEIN!

Op zondag 23 september komt de Surprise Shopper tussen 12.00 en 17.00 uur langs in winkelgebied Drievriendenhof en Statenplein te Dordrecht. De herfstcollectie wordt weer ingeslagen en misschien wordt jouw rekening wel betaald namens de winkeliersvereniging! De Surprise Shopper gaat namelijk met zijn assistente langs alle winkels om de klanten te verrassen. Kom dus op zondag 23 september winkelen in winkelgebied Drievriendenhof en Statenplein en maak kans op gratis aankopen!

STATENPLEIN OP STELTEN KEERT TERUG OP ZONDAG 24 JUNI!

Op zondag 24 juni a.s. tussen 12:00 en 16:00 uur keert het jaarlijkse evenement ‘Statenplein op Stelten’ terug in winkelcentrum Statenplein. Het winkelend publiek kan komen genieten van diverse bijzondere, komische en theatrale steltenacts. Graag tot ziens op het Statenplein!

SURPRISE SHOPPER KEERT TERUG IN WINKELCENTRUM STATENPLEIN!

Op zondag 3 juni komt de Surprise Shopper tussen 12.00 en 17.00 uur langs in winkelgebied Drievriendenhof en Statenplein te Dordrecht. De Surprise Shopper gaat, samen met zijn assistente, alle winkels in het winkelgebied af om nietsvermoedende klanten te verrassen. Sta je schoenen te passen, probeer je een nieuw luchtje of zit je bij de kapper? Het zou zomaar kunnen dat de Surprise Shopper jouw rekening betaalt namens de winkeliersvereniging! Kom dus op zondag 3 juni winkelen in winkelgebied Drievriendenhof en Statenplein en maak kans op gratis aankopen!

LAAT JE VERRASSEN IN WINKELGEBIED STATENPLEIN!

De lente is begonnen! En omdat Statenplein haar bezoekers graag in het zonnetje zet, is er op zondag 27 mei een leuke verrassing. We verklappen het nog niet helemaal, maar er wordt gezorgd voor entertainment én assistentie, waardoor een bezoek aan Statenplein zeker de moeite waard is. Alvast een tipje van de sluier: winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest!

KERSTWENSEN N.A.V. KERSTHUIS STATENPLEIN FEESTELIJK UITGEREIKT AAN WINNAARS!

In december van 2017 was er een prachtig Kersthuis in winkelgebied Statenplein te vinden. Naast leuke activiteiten als knutselen, tekenen en een inpakservice konden bezoekers een kerstwens achterlaten in de wensboom. Uit alle prachtige wensen die het Statenplein heeft mogen ontvangen is besloten om niet 3, maar 4 wensen in vervulling te laten gaan. Op 27 januari was het zover. De winnaars van de wensenactie mochten hun prijzen in ontvangst komen nemen. De winnende wensen waren o.a. een gift voor het Babyhuis te Dordrecht en een mooie backpack voor wereldreis. De Ondernemers van het Statenplein feliciteert alle winnaars van harte met hun prijs!

KERSTHUIS OP HET STATENPLEIN

Ook dit jaar is er op het Statenplein een Kersthuis aanwezig. Ditmaal aan Statenplaats 8-10 (tegenover achterzijde H&M). De openingstijden van het Kersthuis zijn als volgt:

 • Woensdag 13 december 2017: 12.00 – 17.00 uur;
 • Zaterdag 16 december 2017: 12.00 – 17.00 uur;
 • Zondag 17 december 2017: 12.00 – 17.00 uur;
 • Woensdag 20 december 2017: 12.00 – 17.00 uur;
 • Zaterdag 23 december 2017: 12.00 – 17.00 uur;
 • Zondag 24 december 2017: 12.00 – 17.00 uur.

De unit wordt prachtig aangekleed in kerstsfeer. Je kunt hier o.a. terecht voor de volgende leuke activiteiten:

 • Professionele inpaktafel waar cadeautjes prachtig ingepakt worden;
 • Knutselen en kleuren;
 • Meet & Greet en op de foto met de Kerstman;
 • Voorlezen van kerstverhalen;
 • Samen kerstliedjes zingen;
 • Kerstwensen schrijven en ophangen in de Wensboom. Het Statenplein laat na afloop van het Kersthuis drie wensen t.w.v. maximaal € 250,- per wens in vervulling gaan. De winnaars worden medio januari 2018 bekend gemaakt. Klik hier voor de bijbehorende actievoorwaarden.

Op zaterdag 23 december van 12.00 tot 19.00 uur staan daarnaast de zingende Shopping Butlers weer voor je klaar. Zij zingen prachtige kerstliedjes en delen lekkers uit!

PIETENSPEKTAKEL OP ZONDAG 26 NOVEMBER!

Op zondag 26 november vond er wederom een waar Pietenspektakel plaats rondom het Staten- en Scheffersplein te Dordrecht. Tussen 12.00 en 16.00 uur waren er o.a. een pietenband, acrobaat- en skatepieten aanwezig. Natuurlijk hadden ze ook overheerlijk strooigoed bij zich. Bezoekers konden tijdens het winkelen van deze leuke activiteiten genieten.

SHOPPING BUTLERS TIJDENS DORDRECHT PAKT UIT OP ZONDAG 24 SEPTEMBER!

In het weekend van 23 en 24 september was het feest in het centrum van Dordrecht, toen vond namelijk de tweede editie van Dordrecht Pakt Uit van dit jaar plaats. Winkelgebieden Statenplein en Drievriendenhof zetten op zondag 24 september de bloemetjes buiten door de inmiddels beroemde ‘Shopping Butlers’ weer in te zetten. De Shopping Butlers helpen het winkelend publiek met het dragen van tasjes naar bijvoorbeeld de auto. Ook deelden ze heerlijke bonbons uit aan het winkelend publiek!

Alle foto’s van deze gezellig middag zijn te bekijken door op deze link te klikken. 

SURPRISE SHOPPER BEZOCHT STATENPLEIN OP ZONDAG 17 SEPTEMBER!

Op zondag 17 september bracht de Surprise Shopper tussen 12.00 en 17.00 uur wederom een bezoek aan winkelgebied Statenplein te Dordrecht. Samen met zijn assistente bezocht de Surprise Shopper alle winkels in het winkelgebied. Vele nietsvermoedende klanten zijn verrast doordat hun aankoop in de winkels vergoed werd namens de winkeliersvereniging.

STATENPLEIN OP STELTEN VERRAST WINKELEND PUBLIEK!

Op zaterdag 24 juni jl. was het zover, het jaarlijks terugkerende evenement Statenplein op Stelten verraste vele bezoekers van het Staten- en Scheffersplein te Dordrecht. Tijdens dit spektakel op hoog niveau liepen diverse bijzondere, komische en theatrale steltenacts door het winkelgebied om de consument te vermaken tijdens het winkelen.

SURPRISE SHOPPER VERRAST OP 18 JUNI!

Op zondag 18 juni bracht de Surprise Shopper tussen 12.00 en 17.00 uur wederom een bezoek aan winkelgebied Statenplein te Dordrecht. Samen met zijn assistente bezocht de Surprise Shopper alle winkels in het winkelgebied. Vele nietsvermoedende klanten zijn verrast doordat hun aankoop in de winkels vergoed werd namens de winkeliersvereniging. Dit jaar komt de Surprise Shopper nog 1 keer langs in winkelgebied Statenplein. Houd de Facebookpagina en deze website goed in de gaten voor de data.

SURPRISE SHOPPER VERRAST OPNIEUW OP 2 APRIL!

Op zondag 2 april bracht de Surprise Shopper tussen 12.00 en 17.00 uur wederom een bezoek aan winkelgebied Statenplein te Dordrecht. Samen met zijn assistente bezocht de Surprise Shopper alle winkels in het winkelgebied. Vele nietsvermoedende klanten zijn verrast doordat hun aankoop in de winkels vergoed werd namens de winkeliersvereniging. Dit jaar komt de Surprise Shopper nog twee keer langs in winkelgebied Statenplein. Houd de Facebookpagina en deze website goed in de gaten voor de data.

ZINGENDE SHOPPING BUTLERS MAAKTEN ER FEESTJE VAN IN HET CENTRUM VAN DORDRECHT OP 24 DECEMBER!

Op 24 december maakten zingende Shoppingbutlers er een feestje van in het centrum van Dordrecht. De butlers waren te vinden in Drievriendenhof, Statenplein, Sarisgang, Scheffersplein en Voorstraat Augustijn. De zingende Shoppingbutlers brachten jazzy kerstliedjes ten gehore. Ook werden er lekkere chocolaatjes en prachtige kerststerren uitgedeeld aan het winkelend publiek.

STATENPLEIN KIJKT TERUG OP GEZELLIG KERSTHUIS!

In de laatste weken van december was er op het Statenplein een prachtig gedecoreerd Kersthuis te vinden. Kinderen konden hier o.a. kerstversieringen knutselen, tekenen en iets lekkers snoepen terwijl de ouders hun cadeaus mooi konden laten inpakken bij de inpakservice. Ook de Kerstman was op alle dagen aanwezig in het Kersthuis.

PIETENSPEKTAKEL OP ZONDAG 27 NOVEMBER GROOT SUCCES!

Op zondag 27 november vond er wederom een waar Pietenspektakel plaats rondom het Staten- en Scheffersplein te Dordrecht. Tussen 12.00 en 16.00 uur waren er o.a. een pietenband, circuspieten en skatepieten aanwezig. Natuurlijk hadden ze ook overheerlijk strooigoed bij zich. Bezoekers konden tijdens het winkelen van deze leuke activiteiten genieten.

stat1

HET WAS FEEST OP HET STATENPLEIN OP 24 EN 25 SEPTEMBER!

Op zaterdag 24 en zondag 25 september was het feest in winkelgebieden Drievriendenhof en Statenplein te Dordrecht. Statenplein bestaat dit jaar 15 jaar en Drievriendenhof bestaat dit jaar 10 jaar, en dat werd afgelopen weekend uitgebreid gevierd.

Op zaterdag 24 september om 12.00 uur werd het jubileum op feestelijke wijze geopend door de locoburgemeester van Dordrecht, de heer P.H. Sleeking. Op beide middagen konden bezoekers genieten van o.a. gratis koffie, lekkernijen en alcoholvrije bubbels. Bezoekers konden tevens hun make-up laten doen en een foto laten maken in één van de speciale fotobooths. Shoppingbutlers waren aanwezig om aankopen naar de auto te brengen, en om de parkeerkosten in sommige gevallen gedeeltelijk te vergoeden (mede mogelijk gemaakt door P1 parking Drievriendenhof).

Op zondag 25 september van 14.00 tot 16.00 uur was er een heel speciale gast aanwezig. De bekende stylist Fred van Leer kwam een bezoek brengen aan het Statenplein en Drievriendenhof. Voorafgaand aan het jubileum kon men via Facebook kans maken op een persoonlijke shopsessie met Fred van Leer. De drie winnaars van de actie mochten van 14.00 – 15.30 uur op stap met Fred van Leer om een outfit bij elkaar te shoppen t.w.v. € 250,-. Na de shopsessie bleef Fred van Leer nog even om met zijn fans op de foto te gaan.

stat3

stat2

stat1

SURPISE SHOPPER OP 18 SEPTEMBER 2016!

Op zondag 18 september tussen 12.00 uur en 17.00 uur brengt de Surprise Shopper voor de laatste keer dit jaar een bezoek aan het Statenplein. Samen met zijn assistente bezoekt de Surprise Shopper alle winkels in het winkelgebied. Dus staat u aan de kassa om af te rekenen of bent u nieuwe kleding aan het passen? Dan kan het zomaar zijn dat de Surprise Shopper uw aankopen zal afrekenen. 

Supr shop

STATENPLEIN OP STELTEN VERRAST WINKELEND PUBLIEK OP ZATERDAG 25 JUNI!

Op zaterdag 25 juni was het zover, het jaarlijks terugkerende evenement ‘Statenplein op Stelten’ verraste vele bezoekers van het Staten- en Scheffersplein te Dordrecht. Tijdens dit spektakel ‘op hoog niveau’ liepen diverse bijzondere, komische en theatrale steltenacts door het winkelgebied om de consument te vermaken tijdens het winkelen. De ondernemers van het Statenplein kijken terug op een geslaagde middag.

sTAT1Stat2

TERUGBLIK SURPRISE SHOPPER 22 MEI!

Op zondag 22 mei bezocht de Surprise Shopper tussen 12:00 – 17:00 uur opnieuw het Statenplein. Vele nietsvermoedende consumenten zijn blij gemaakt doordat hun aankoop (gedeeltelijk) werd vergoed. Behoort u niet tot de gelukkigen? Houd dan deze website in de gaten want de Surprise Shopper brengt in 2016 nog 1 maal een bezoek aan het Statenplein!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

HET STATENPLEIN KOMT MET FUN & DOEBOEK VOOR KINDEREN!

Op vrijdag 29 april is het ‘Statenplein Fun & Doeboek’ verschenen. Hierin zijn o.a. leuke kleurplaten, raadsels, weetjes en recepten voor kinderen opgenomen. Ideaal voor de vakantie! Bovendien zijn er voor papa en mama een aantal mooie kortingen opgenomen. Indien u thuis geen exemplaar hebt ontvangen met de post, kunt u in één van de winkels van het Stanteplein een exemplaar komen ophalen (op = op). Ook kunt u het Statenplein Fun & Doeboek online bekijken via deze link.

dOEBOEK

SURPRISE SHOPPER VERRAST WINKELEND PUBLIEK OPNIEUW!

Op zondag 20 maart bezocht de Surprise Shopper tussen 12:00 – 17:00 uur opnieuw het Statenplein. Vele nietsvermoedende consumenten zijn blij gemaakt doordat hun aankoop (gedeeltelijk) werd vergoed. Behoort u niet tot de gelukkigen? Houd dan deze website in de gaten want de Surprise Shopper brengt in 2016 nog 2 maal een bezoek aan het Statenplein!

 _

SURPRISE SHOPPER OP 20 MAART!

Op zondag 20 maart komt de Surprise Shopper tussen 12.00 en 17.00 uur langs in winkelgebied Staten- en Scheffersplein te Dordrecht. Samen met zijn assistente bezoekt de Surprise Shopper alle winkels in het winkelgebied. Dus staat u aan de kassa om af te rekenen of bent u nieuwe kleding aan het passen? Dan kan het zomaar zijn dat de Surprise Shopper uw aankopen zal afrekenen. Kom dus aanstaande zondag winkelen in winkelgebied Staten- en Scheffersplein en maak kans op gratis aankopen!

Knipsel

TERUGBLIK KERSTKOOR 20 DECEMBER

Op zondagmiddag 20 december jl. heeft er een kerstkoor in Dickens stijl opgetreden in winkelgebied Staten- en Scheffersplein. Bezoekers werden tijdens hun kerstaankopen verwelkomd door een sfeervol koor dat ook in de winkels haar muzikale klanken ten gehore bracht.

voor-de-vergulde-lampet-2-600x400

TERUGBLIK PIETENSPEKTAKEL 29 NOVEMBER

Op zondag 29 november vond er wederom een Pietenspektakel plaats rondom het Staten- en Scheffersplein te Dordrecht. Tussen 12.00 en 16.00 waren er een pietenband, een lange piet, een skatepiet, selfiepiet, een circuspiet en een strooipiet met snoepgoed aanwezig. Bezoekers konden tijdens het winkelen van de leuke activiteiten genieten.

Knipsel

STATENPLEIN MAGAZINE

Er is een nieuwe editie van het Statenplein magazine verschenen. Het 40 pagina’s tellende magazine staat vol met artikelen en tips over onze winkels. Daarnaast is er een leuk interview met Dordtenaar Caroline de Bruijn te vinden in het magazine.

Het magazine is huis-aan-huis in Dordrecht verspreid, maar kunt u ook hier online bekijken. Veel leesplezier!

mAGAZINE

KOM DE SURPRISE SHOPPER TEGEN OP ZONDAG 4 OKTOBER!

Op zondag 4 oktober a.s. komt de Surprise Shopper tussen 12.00 uur en 17.00 uur langs in winkelgebied Staten- en Scheffersplein te Dordrecht. Samen met zijn assistente bezoekt de Surprise Shopper de winkels in het winkelgebied. Dus staat u aan de kassa om af te rekenen of bent u nieuwe kleding aan het passen? Dan kan het zomaar zijn dat de Surprise Shopper uw aankopen zal afrekenen!

Surprise Shopper

Kom aanstaande zondag winkelen in winkelgebied Statenplein en maak kans op gratis aankopen!

 STATENPLEIN OP STELTEN

Op zondag 28 juni vindt Statenplein op Stelten plaats; een theatraal spektakel met de mooiste figuren die door het gehele winkelgebied lopen en het publiek vermaken. Voorafgaand aan dit event vindt van 1 t/m 20 juni de ‘Kras en Winactie’ plaats waarbij men kans maakt op echte kinderstelten. Meedoen is eenvoudig. Bij besteding van € 10,- in één van de deelnemende winkels ontvangt u een gratis kraslot. Kras de deklaag weg, ga naar www.statenplein.nl en vul de unieke code in via de button op de homepage. Wellicht bent u de gelukkige winnaar die de kinderstelten op zondag 28 juni gratis mag ophalen en versieren op het Statenplein.

Statenplein op Stelten2

STATENPLEIN SURPRISE SHOPPER

Op zondag 7 juni bezocht de Surprise Shopper tussen 12:00 – 17:00 uur opnieuw het Statenplein in Dordrecht. Vele nietsvermoedende consumenten zijn blij gemaakt doordat hun aankoop (gedeeltelijk) werd vergoed. Behoort u niet tot de gelukkigen? Op zondag 4 oktober komt de Surprise Shopper weer langs.

STATENPLEIN KORTINGSFLYER

Van 20 april t/m 4 mei kon u extra voordeel pakken met de kortingsflyer op het Statenplein. Deze editie stond volledig in het teken van Koningsdag. Houd de brievenbus goed in de gaten. In het najaar verschijnt de nieuwe editie van de kortingsflyer.

Kortingsflyer